L’esperit del Priorat, entre el luxe pausat i tranquil de Mas d’en Bruno

Situat entre vinyes, Mas d’en Bruno permet connectar amb l’energia que transmet el Priorat a través d’una estada relaxada, que permetrà al client poder gaudir d’una de les regions vinícoles més privilegiades del món

29 abril 2024 10:25 | Actualizado a 29 abril 2024 10:25
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Viure el luxe acompanyat amb una bona copa de vi. Qui es negaria a una experiència com aquesta? Això és precisament el que es pot sentir passant una jornada i una nit inoblidables al Gran Hotel Mas d’en Bruno, propietat de The Stein Group, un establiment de cinc estrelles enclavat enmig de les vinyes del Priorat. L’establiment, construït sobre una antiga masia de la qual conserva restes arqueològiques, té 24 suites i compta amb una vinoteca, un spa privat, piscina exterior, sala de reunions i diversos restaurants amb una terrassa des de la qual es pot gaudir d’unes vistes espectaculars de les vinyes de la comarca.

Precisament la cura de l’entorn i el potenciar el Priorat com una de les regions vinícoles més privilegiades del món és un dels compromisos que persegueix Mas d’en Bruno. En aquest sentit, el CEO de l’allotjament Jesús Heras (CEO) i el seu General Mànager, Jordi Compte, destaquen la voluntat d’integrar-se a la comarca «potenciant i dinamitzant la vida local».

A aquesta proposta de respecte a l’entorn, Mas d’en Bruno hi suma, tal com expliquen Heras i Compte, el voler oferir al mateix temps, una experiència exclusiva i personalitzada als seus clients. Englobant ambdues qüestions, ressalten que «el nostre apropament al Priorat es duu a terme des del respecte més absolut a aquesta comarca tan plena d’història i tan mítica en el món de l’enologia a escala global. I aquesta visió l’hem aplicat amb el màxim detall, tant al disseny dels nostres espais, com tots els serveis i experiències que oferim».

Per una altra banda, i també lligat amb el fins ara explicat, tant Jesús Heras com Jordi Compte destaquen la importància que suposava integrar el Gran Hotel Mas d’en Bruno a la comarca del Priorat i fer que el client «pugui respirar-ne l’esperit». En aquest sentit, apunten, «amb aquest projecte hem volgut valorar allò antic de manera que quedés harmonitzat amb el que és nou, creant un luxe tranquil, en el que és possible connectar amb el Priorat i la seva història, alhora que es viuen experiències exclusives en una atmosfera absolutament íntima».

Finalment, el CEO i el mànager general de Mas d’en Bruno també mencionen la gastronomia com un dels aspectes que, afirmen, és «capital» per a l’establiment i que sempre va «connectada a la terra». Per aquest motiu «hem decidit comptar amb els serveis del genuïnament tarragoní Josep Queralt, reconegut amb el premi al millor xef del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre en la primera edició dels Premis Gastronòmics Tarragona, que es va dur a terme el 2021».

Mesures de sostenibilitat

Quant a les mesures mediambientals que s’han implementat, des de l’establiment es destaca la instal·lació de la pèrgola del pàrquing, amb panells solars que aporten un mínim del 30% del consum total de l’hotel. A més, a l’aparcament s’hi ha habilitat una zona per a carregar els vehicles elèctrics. També s’han adaptat sistemes d’aïllament a totes les finestres, a més de dur a terme una gestió òptima del consum d’aigua amb un sistema de recirculació, i un consum d’aigua provinent d’un pou propi.

Per una altra banda, cal destacar que el mateix establiment compta amb un cotxe elèctric com a vehicle de transport. També s’han eliminat totes les monodosis en els amenities de les habitacions. I finalment està prevista la creació d’un hort, de manera que la cuina s’abastirà amb productes propis.

Aquest establiment forma part de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, membre de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació.

Comentarios
Multimedia Diari