Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

President Salvador Illa

10 agosto 2024 22:51 | Actualizado a 11 agosto 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fer esport el relaxa. Per matar l’estrès també porta un estri en una butxaca. A l’altra duu un paper amb totes les coses que ha de fer durant la jornada. Resa tres vegades al dia, tot i que la fórmula per assumir el càrrec va ser la promesa i no el jurament. Matisa que les seves oracions són més meditacions que pregàries. Li agrada fer l’hort amb el seu pare, un petit empresari tèxtil de la Roca del Vallès que estava visiblement emocionat durant la investidura del seu fill com a 133è president de la Generalitat.

Es lleva a les cinc del matí per córrer un mínim de vint quilòmetres en companyia del seu preparador físic
i amic, Abel Garcia

Salvador Illa (58 anys) va estudiar als Escolapis, filòsof, afiliat al PSC des de 1995, director de la productora de Les tres bessones, va ser ministre de Sanitat, alcalde del seu poble, la Roca del Vallès, impulsor del famós centre comercial La Roca Village i partidari de Hard Rock. És un fervent seguidor de l’Espanyol.

Diu que governarà per a tothom. Assumeix el càrrec «amb una precaució: no perdre la proximitat amb les persones». Entre els 400 convidats hi havia expresidents, ministres, diputats, alcaldes, generals i les senyores de la neteja.

Comentarios
Multimedia Diari