Una cita dimarts i 13

11 febrero 2024 19:23 | Actualizado a 12 febrero 2024 14:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

Jo no soc supersticiós, però m’he vist en la responsabilitat d’advertir al meu col·lega les prevencions que pesen sobre el número 13. «M’agrada el risc», m’ha respost molt arrencat.

En general, els periodistes no som un ofici remirat. Els polítics tampoc ho deuen ser. Només cal veure que la seu central del PP és al número 13 del carrer Gènova de Madrid.

Demà he quedat a dinar amb un company d’ofici que fa mesos que no ens veiem. Ell ha triat el dia: dimarts, 13 de febrer

En canvi, els toreros són molt supersticiosos. Explicava Antonio Burgos que una tarda que torejava a Sevilla el pare de Pepín Martín Vázquez, també torero, va veure que darrere d’una de les tanques de la plaça hi havia l’alcalde de la ciutat mirant la corrida. A l’hora del brindis, el torero es va acostar a l’alcalde i li va dir: «Le brindo este toro, señor alcalde, pero, por favor, cámbieme el número de mi casa, que es el 13 de la calle Resolana en la Macarena.

Póngame Resolana 11 Duplicado, por favor». L’afició taurina de Sevilla fa pensar que l’alcalde es va avenir a complaure la petició del torero. Aniré explicant si el temut guarisme té alguna repercussió en l’ofici de periodista.

Comentarios
Multimedia Diari