Passarà a la història

01 agosto 2024 19:49 | Actualizado a 02 agosto 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

Només cal veure com s’ha regirat la caverna del PSOE amb Emiliano García-Page, Javier Lamban, Miguel Ángel Gallardo, Juan Lobato, Luis Tudenca i companyia, inflamats per Felipe González i altres figures polítiques de les èpoques d’Atapuerca. L’escopeteria de Vox i del PP cal excavar-la en estrats anteriors a l’Homo antecessor.

Si voleu una mostra dels sediments polítics que representen poseu-vos la Trece, una televisió finançada per l’Església catòlica. La generositat de l’oferta socialista és el primer pas per avançar cap a un estat federal que resolgui l’encaix de Catalunya, amb referèndum i tot que allunyi qualsevol altre procés.

La jugada de Pedro Sánchez és d’una gran astúcia i, alhora, d’una enorme complexitat pel que suposa de repte històric

Hi ha una cita de Josep Ferrater Mora, que va fer el malaguanyat Josep-Maria Terricabras, que ens convida a pensar sobre el moment polític que vivim: «Finalment, les actuals tendències antinacionals o anacionals passaran també, com tots els corrents del pensament, a la història, i potser el segle vint-i-u es riurà dels nostres prejudicis amb tantes ganes, i fins amb tanta mala bava, com nosaltres ens riem dels del segle dinou».

Comentarios
Multimedia Diari