Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La difícil aventura de l’emprenedoria

19 junio 2024 22:13 | Actualizado a 20 junio 2024 07:00
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La discriminació del talent sènior. El lideratge femení dins del món empresarial. La innovació. La formació. L’equilibrisme. La internacionalització. Són alguns dels molts conceptes que ahir van protagonitzar la jornada Reus Start-ups Summit organitzada per Redessa i de la qual el Diari n’és media partner. Un punt de trobada del món de les empreses emergents. I allà, al foyer Marià Fortuny de firaReus, s’hi respirava optimisme, ganes d’innovar, de créixer. Però també s’hi compartien els problemes.

Les dificultats econòmiques en el moment d’iniciar un projecte. La soledat d’un emprenedor en les seves primeres passes. La necessitat de comptar amb acompanyament. I la de col·laborar, unir esforços. Treballar amb altres empreses per fer allò tan necessari de crear xarxa. Tot plegat va aconseguir que aquesta trobada de més d’un centenar d’startups de la Catalunya Sud fos un lloc que respirava talent per totes bandes.

Els participants van explicar experiències personals, van vendre els seus projectes i, com és evident, també va a haver-hi crítiques al sistema. És necessari fer un màster quan acabes una carrera universitària? O és millor especialitzar-se més tard, ja iniciada la carrera professional? Cal apostar més per l’FP dual? On s’aprèn a ser emprenedor? Per què encara ara costa trobar dones al capdavant? Mil interrogants, mil i una respostes. I també, una gran dosi de lideratge.

Comentarios
Multimedia Diari