Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Què farem sense La Caleta?

16 enero 2024 19:52 | Actualizado a 17 enero 2024 14:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La mort prematura de l’Avelina va obrir moltes incògnites entre els clients habituals de l’icònic local tarragoní.

Hi havia dubtes que el seu fill Roman se’n pogués sortir de tirar el negoci endavant. La Caleta era l’Avelina. El posat tendre i alhora tibat de l’Avelina feia que no podies dur-li la contrària.

Si quadrava demanar llobarro, «no se’n parli més: llobarro». Per això, quan ens vam quedar sense l’Avelina... ai, ai, ai.

Quan l’Avelina del Olmo regentava el restaurant La Caleta no calia triar el menú. Feies confiança en la mestressa i no fallava mai

Però el Roman va esvair aviat els dubtes i la Caleta va continuar fent via, juntament amb Mas Roselló, davant per davant.

Ara, Roman del Olmo ha anunciat que La Caleta tanca al juny. Tarragona es quedarà sense l’emblemàtic racó del passeig Casanova que Avelina del Olmo i Lluís Vives van obrir el 1985.

Roman del Olmo enfila el negoci cap a una altra orientació de productes gurmet.

Quedaran enrere molts àpats familiars, molts dinars de negocis i algun gaudeamus inconfessable que van donar molta vida a la ciutat. L’adeu de La Caleta és una notícia dolorosa per a una Tarragona que l’oferta gastronòmica de qualitat la té més aviat escarransida.

Comentarios
Multimedia Diari