Disfressats de cocodril

15 febrero 2024 19:32 | Actualizado a 16 febrero 2024 14:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

La gosadia imaginativa dels cocodrils de la comparsa Nou Ritme ha merescut el premi honorífic Sàtira 2024 del Carnaval de Tarragona, dotat amb 200 euros. Algú de vostès tindria el coratge d’arrossegar-se per l’avinguda Ramón y Cajal amunt per 200 euros a repartir amb la colla? D’acord que el caiman de pega duia rodetes, però no treu mèrit a l’esforç d’aquest’heroisme carnavalesc. La gran guanyadora del Carnaval ha estat Disc45 amb el muntatge inspirat en la mexicana Desfilada del dia dels Morts. El segon lloc ha estat per Colours Fantasy amb la temàtica de Super Mario Tarraco-Bros.

Si algú fos obligat a reptar des de la Tabacalera a la Rambla Nova amb una disfressa de cocodril seria víctima de delicte de lesa humanitat

Si hagués hagut de fer de jurat, no hauria sabut a qui donar el principal mèrit. Els detalls de la realització televisiva de TAC 12 revaloraven la feina que hi ha darrere de cada disfressa i de cada maquillatge. El més impressionant és que, acabat el Carnaval 2024, les comparses comencen a treballar per al Carnaval 2025. La capacitat d’engrescament ciutadà de Tarragona no té comparança. Val aquella sentència: «¡Dios, qué buen vasallo si hubiese buen señor!».

Comentarios
Multimedia Diari