Assenyat i reposat

03 septiembre 2024 21:11 | Actualizado a 03 septiembre 2024 21:12
Josep Ramon Correal
Comparte en:

He vist l’interviu que ha fet la periodista Mònica Oltra al president Salvador Illa a través de la plataforma 3CAT. La realització ha ofert unes imatges «serenes, assenyades i reposades» del Palau de la Generalitat, de manera coordinada amb l’estil de governació que ens augura el nou president. Respecte a les banderes, només hem vist un parell de senyeres solitàries, molt al fons del claustre. Senyeres també «serenes, assenyades i reposades».

Salvador Illa vol tenir un debat «serè, assenyat i reposat», segons va dir en la primera entrevista com a president als mitjans públics

Respecte als compromisos de govern, Illa ha concretat que «pròximament» es reunirà amb els promotors de Hard Rock. També ha iniciat els contactes tècnics per a l’ampliació de l’aeroport de Barcelona. L’assossegat interviu s’interromp de sobte amb un agressiu anunci de salsa de tomata. Home! Tot el llenguatge audiovisual adreçat a transmetre un estil de governació allunyat del que hem viscut els darrers anys se n’ha anat a fer punyetes. Ha estat com una Tomatina premonitòria que fa dies que ha començat contra Salvador Illa pel finançament singular de Catalunya. «Serè, assenyat i reposat». Serà que no.

Comentarios
Multimedia Diari