Trucades que ens molesten molt

04 julio 2024 19:48 | Actualizado a 05 julio 2024 07:00
Mònica Just
Comparte en:

Viure enganxats al mòbil és part del nostre ADN. De grans i de no tan grans, malauradament. Perquè aquest dispositiu ens ofereix mil i una possibilitats per fer gestions o distreure’ns: xarxes socials, ràdio, podcasts, missatges, notes de veu, correu electrònic, trucades, jocs, fotografies, tràmits de tot tipus...

Però hi ha determinades èpoques de l’any en què moltes de les trucades que rebem són indesitjades. Estàs treballant, avances feina, prepares uns textos, planifiques el dia i, de sobte, et sona el mòbil. En aquell moment penses que potser és aquella persona que has buscat i que no havies trobat, però sovint no és així.

Ahir em va passar tres vegades en tan sols uns minuts. Primer, resulta que són els responsables d’una empresa que es dedica a instal·lar plaques solars, i que decideix interrompre’m en hores de feina per intentar-me colar el seu producte. No són conscients que si entren així, de sobte, en la vida de la gent, la receptivitat és més negativa? No tenen estudis en aquesta línia?

Continuo treballant i em torna a entrar una trucada d’un número que no tinc agendat. Penso que és aquella persona que espero, que potser em truca des d’un altre número. Però no: ara resulta que tinc un bonus de cinc euros a TikTok. Ja em direu, com si jo fos una usuària asídua d’aquesta xarxa social.

Deien que la cosa s’havia regulat, però només veig que continua com sempre. O pitjor.

Comentarios
Multimedia Diari