Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Innovació olímpica

26 julio 2024 21:47 | Actualizado a 27 julio 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des del disseny de la mascota (el Cobi de Mariscal), fins a l’encesa del peveter amb la fletxa llançada per l’arquer Rebollo, tot van ser meravellaments. Tanmateix, si tornem a veure les cerimònies de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, repapegen.

Molt poques coses aguanten el pas del temps. Els comentaris de Matías Prats i Olga Viza són per llogar cadires. La coronació de la glossa arriba quan la Viza li amolla al Matías: «Déjame que te diga que el nuestro es el abanderado más apuesto».

El cerimonial dels Jocs de Barcelona 92 va significar una agosarada renovació de l’espectacle olímpic

El portador de l’estendard er a el llavors príncep d’Astúries, l’actual rei. Aquesta vegada ha estat París la més agosarada en organitzar per primera vegada una cerimònia inaugural fora dels estadis, convertint el Sena en escenari lineal. París és molt París.

Lamentablement, allò que no canvia mai és l’objectiu terrorista de convertir els Jocs en un aparador de la violència. Barcelona 92 va frustrar els plans d’ETA. França, malgrat totes les prevencions, no ha pogut evitar l’atac massiu a la xarxa ferroviària d’alta velocitat. A l’hora d’innovar, el terror sempre porta la davantera.

Comentarios
Multimedia Diari