Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

No sense el meu gos

23 julio 2024 20:34 | Actualizado a 24 julio 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En una comunitat de veïns de Tarragona ha generat una considerable controvèrsia el fet que les normes de l’edifici prohibeixen que els gossos pugin als ascensors. Els cans i altres mascotes han d’utilitzar el muntacàrregues de servei de l’immoble.

També cal emprar aquest remuntador per baixar les bosses d’escombraries i els residus que desprenguin fortors. L’ordenança sembla impecable, però hi ha hagut veïns que han mostrat la seva disconformitat perquè consideren que el gos és un membre més de la família. Què diríem si unes ordenances comunitàries fessin pujar pel muntacàrregues a la tieta?

Cada cop més, la gent, en comptes de tenir fills, tenen gossos, la primera espècie animal domesticada des de fa vint mil anys

Segons l’Enquesta de Benestar Animal a Espanya, realitzada l’any passat, el 92,6% dels enquestats considera que el seu gos és un membre més de la família, un 74% confessa que inclou el quisso en les fotografies familiars i un 7% fins i tot els considera fills. Una altra dada agitadora és que, el 2023, a Espanya hi havia 9,3 milions de gossos front 6,6 milions de nens menors de catorze anys. Aquest darrer any es va registrar la xifra més baixa de natalitat des de 1941. Bup-bup.

Comentarios
Multimedia Diari