Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Investidura amb emoció

02 agosto 2024 19:52 | Actualizado a 03 agosto 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ha estat un resultat molt ajustat. El sí a la investidura del candidat socialista ha obtingut el 53,5% dels vots. Un marge suficient, però revelador de la divisió interna del partit republicà.

En principi, aquesta resolució de la militància republicana hauria de garantir la investidura d’Illa i, per tant, descartar la repetició electoral. Però vet aquí que el Jovent Republicà, els militants de les joventuts d’ERC, no se senten vinculats per la consulta interna i avisen que serà el seu Consell Nacional qui decidirà el vot de la seva diputada al Parlament, Mar Besses.

La militància d’ERC ha votat a favor d’investir Salvador Illa com a president de la Generalitat. Però no està garantit

Si la jove política de Sant Joan Despí no vota a favor d’Illa, la investidura no té garantida la majoria necessària i, per tant, anem de cap a les eleccions. Mar Besses és llicenciada en ciències polítiques per la UAB, postgrau en dret internacional i justícia penal per la UOC i màster en polítiques públiques, gestió pública i engranatge de l’administració.

Per acabar-ho d’adobar ha fet estudis de dansa. Amb tota aquesta formació, si pren una decisió equivocada, ja podem fotre el barret al foc.

Comentarios
Multimedia Diari