Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El semàfor del director

16 mayo 2024 18:45 | Actualizado a 17 mayo 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Luis María Anson, quan era director del diari ABC, tenia «el despatx més gran que mai hagi acollit un director», segons explica David Jiménez al llibre El Director. Secretos e intrigas de la prensa narrados por el exdirector de El Mundo.

A la porta de l’estança hi havia un semàfor. Si la llum estava vermella, volia dir que Anson no rebia trucades ni visites. Si la llum estava ambre (groga), només acceptava trucades, i si estava verda, acceptava totes dues. Més peculiar era el fet que el despatx d’Anson tenia una sortida privada per on entrar i sortir sense ser vist, com als castells medievals.

Álex Saldaña i Javier Díaz han decidit encetar nous camins professionals. Ben segur que tindran un bon futur

El cas il·lustra la dificultat que comporta la direcció d’un diari. Álex Saldaña i Javier Díaz han viscut en diferents etapes, de forma interina o efímera, l’experiència de comandar el Diari de Tarragona. He tingut la sort i el privilegi de treballar amb tots dos i he pogut comprovar que, a més de grans professionals, són excel·lents persones, condició imprescindible per ser bon periodista, com va dir Ryszard Kapuściński. Ho han demostrat sense semàfor ni porta secreta.

Comentarios
Multimedia Diari