L’institut Cal·lípolis de Tarragona aconsegueix 2 medalles a la final del Spainskills

A estètica integral i benestar i estilisme i direcció de perruqueria

29 abril 2024 12:03 | Actualizado a 30 abril 2024 07:00

Dos estudiants de l’Institut Cal·lípolis de Tarragona de la família d’Imatge personal, en Mario Man del CFGS d’estètica integral i benestar i la Rosanna Terrón alumna del CFGS estilisme i direcció de perruqueria, van arribar a la final del campionat Spainskills, celebrat a Madrid al recinte ferial IFEMA els dies 9 a 13 d’abril després de guanyar la fase autonòmica celebrada a Barcelona. Aquestes olimpiades nacionals de Formació professional Spainskills, estan promogudes pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i els diferents estudiants que hi participen demostren les seves habilitats tècniques i pràctiques adquirides al llarg de la seva formació.

96 participants

Tots dos estudiants de l’Institut Cal·lípolis van fer una feina excepcional com a representants de la comunitat autònoma de Catalunya de les seves respectives especialitats, guanyant la medalla de plata, formant part així dels 96 participants que s’han endut medalla d’or, plata o bronze en alguna de les 29 modalitats oficials de la competició que va reunir els millors estudiants de tot l’Estat espanyol.