Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Poc pes de Tarragona

14 agosto 2024 19:18 | Actualizado a 15 agosto 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Magí Seritjol, alma mater de Tarraco Viva, va explicar en una entrevista amb Víctor-M Amela a La Vanguardia, que un dia va «esclatar de felicitat» en escoltar dos «dones senzilles» del seu barri (el Serrallo) discutir si era millor Juli Cèsar o Pompeu. «En quina altra ciutat passa això?», es preguntava Magí Seritjol. De fet, també és estrany que aquests debats es donin a Tarragona. Només persones erudites com Magí Seritjol enyoren la influència que tenien en l’Imperi romà senadors d’origen no romà com Baetius Gallus o Licinius Sura, propietari dels terrenys on es va bastir l’arc de Berà.

Javier Villamayor i Berni Álvarez són una representació escassa al Govern pel pes demogràfic, econòmic i social de Tarragona

Les llàgrimes actuals dels tarragonins ploren la pèrdua d’influència que ha patit Tarragona en la governació de Catalunya i d’Espanya. El govern del president Illa reitera la descompensada presència tarragonina en els centres de poder. És òptim que Javier Villamayor sigui el secretari del nou Govern i que Berni Álvarez estreni la cartera exclusiva d’Esports. Però el pes específic de Tarragona en el país no està repercutit de manera proporcional en els òrgans de poder.

Comentarios
Multimedia Diari