Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Menjar gats i gossos

11 septiembre 2024 21:04 | Actualizado a 12 septiembre 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Segons els analistes, la candidata demòcrata a la presidència dels Estats Units va guanyar el seu contrincant republicà, al qual va treure de polleguera moltes vegades, si és que Trump ha estat alguna vegada dins de polleguera. Entre les animalades que va dir ressalta que els migrants haitians es mengen els gossos i els gats dels nord-americans. També va ser molt coronada la falòrnia que els demòcrates «volen matar nadons després del naixement».

Vaig cometre la ingenuïtat d’esperar fins a les tres de la matinada per veure en directe el primer cara a cara entre Kamala Harris i Trump

Al matí, quan em vaig despertar, no sabia si ho havia somniat o ho havia escoltat de veritat. Les ràdios i els digitals confirmaven l’inversemblant episodi. Abans de veure el debat organitzat per la cadena ABC News vaig fer temps mirant la pel•lícula de presentació dels nous iPhone 16 Pro, l’Apple Watch sèries 10 i els AirPods 4, que incorporen el xip A18 amb capacitats per desenvolupar la intel•ligència artificial. Per exemple, quan et truquen, si vols contestar la trucada, només cal que moguis el cap amb gest afirmatiu. Tan avançats que estan en intel•ligència artificial i tan ressagats en intel•ligència natural.

Comentarios
Multimedia Diari