Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Futbol de barbamecs

16 agosto 2024 19:36 | Actualizado a 17 agosto 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les competicions futbolístiques s’empenyen una darrere de l’altra. Acabada la passada Lliga va començar l’Eurocopa, després els Jocs Olímpics, les gires americanes, la Supercopa i tornen a començar les lligues.

No hi ha dia de la setmana sense futbol. Els jugadors dels principals equips hauran de jugar més de setanta partits entre les distintes competicions. Una atrocitat. Els clubs necessiten més jugadors i forcen el debut de futbolistes cada cop més joves.

La voracitat pels diners del futbol no té límits. L’última barbaritat és l’oferta de mil milions d’euros d’Aràbia Saudita per Vinicius

El diari Ara titulava ahir: «Barbamecs per tapar una gran mancança». (He hagut de mirar al diccionari què vol dir barbamec). Hi ha entrenadors com Michel del Girona que toquen un jugador i fan una figura. Contra el Betis va fer debutar Gabriel Misehouy, rebutjat pel segon equip de l’Ajax. Al minut d’entrar al camp ja havia marcat el gol de l’empat. Cada tècnic té el seu mètode.

El seleccionador de Nicaragua, el Fantasma Figueroa, ha prohibit que els jugadors portin els cabells pintats, els tatuatges excessius, els telèfons mòbils i el menjar picant. Cal estar preparats per un ofici tan exigent.

Comentarios
Multimedia Diari