Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El neguit de la renda

06 junio 2024 19:43 | Actualizado a 07 junio 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Hi ha un estat general de neguit mentre està pendent la cita anual amb Hisenda. A moltes cases hi ha nervis. Les parelles discuteixen, a les padrines les fan callar, la mainada paga de retruc el desassossec.

Hi ha persones que, mentre dura la declaració de la renda, deixen de veure els amics. Fins i tot hi ha parelles que durant la veda fiscal no fan ús de matrimoni. Totes aquestes contrarietats passen malgrat que l’Agència Tributària ha fet grans avenços per facilitar el deure anual amb el calaix col·lectiu.

La primavera és una magnífica estació de l’any si no fos perquè durant aquest període s’ha de fer la declaració de la renda

Sobretot, sort en tenim dels gestors administratius. Disposar d’una bona gestoria és com si Déu et vingués a veure. El trencacaps que suposa aquest tràngol no se’l va estalviar ni Albert Einstein, el qual va arribar a dir que «la cosa més difícil d’entendre en el món és l’impost sobre la renda».

Si l’home capaç de desenvolupar la Teoria de la relativitat, si el savi que va descobrir les ones gravitacionals, si la ment privilegiada que va estudiar el moviment aleatori de les partícules, ensopegava amb la declaració de la renda, què hem de fer els pobrets tributants?

Comentarios
Multimedia Diari