Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Anglès per a tothom

28 septiembre 2024 17:45 | Actualizado a 29 septiembre 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un projecte de la Universitat Rovira i Virgili, la Fundació Onada i la Generalitat de Catalunya, dut a terme per la doctora Mar Gutiérrez-Colón i Jonathan Pidgeon-Hancock, ha obtingut el segon premi Triple E que atorga l’ACCEU, una entitat autònoma de l’associació internacional UIIN (University Industry Interaction Network), que gestiona l’únic procés d’acreditació del caràcter emprenedor de les universitats. Actualment té seu a Holanda, Alemanya, Mèxic i Malàisia.

Les persones amb discapacitat intel•lectual també podran obtenir titulacions oficials d’anglès. Bravo per la URV i Onada!

Els reconeixements d’enguany es van lliurar a Lisboa fa uns dies. El treball de Mar Gutiérrez-Colón i Jonathan Pidgeon-Hancock consisteix a desenvolupar el primer examen d’anglès oficial adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual. Un total de 45 alumnes participen en el projecte. Una de les lliçons clau ha estat la sorprenent adaptabilitat dels estudiants amb discapacitat intel·lectual quan se’ls proporcionen recursos i metodologies adaptats adequadament. L’objectiu immediat és finalitzar el format digital de la prova de nivell d’anglès i assegurar la seva integració en els serveis lingüístics de la URV per a una certificació estandarditzada. Això permetrà a les persones amb discapacitat intel·lectual obtenir una certificació reconeguda de les seves habilitats en anglès, millorant les seves oportunitats en el mercat laboral. Som colla els (en teoria) intel·lectualment ben dotats que ens hem passat la vida estudiant anglès i tot just xampurregem la llengua de Shakespeare. Arriben uns nois d’Onada i ens passen la mà pel nas.

Comentarios
Multimedia Diari