No sentir-hi bé provoca, en molts casos, que la persona afectada pateixi aïllament social per no voler assumir la seva pèrdua auditiva. A Òptica Fullana disposen d’audiòfons d’última teconologia per evitar que això passi i no deixar que ningú es deconnecti de la vida.
Jaume Fullana, audiòleg i optometrista d’Òptica Fullana, assegura que els audiòfons que ofereixen són «molt estètics i discrets. Ara el so es tracta de manera molt natural, com si fos la teva propia orella», explica. Jaume Fullana sap molt bé de què parla, doncs ja fa 20 anys que a l’òptica es realitzen revisions d’audilogia. A més, assegura que «avui en dia, degut a l’evolució de la piràmide poblacional, cada vegada hi ha més demanda per fer-se revisions», una costum que, recomana, hauríem d’incloure al nostre dia a dia «un cop cada dos anys a partir dels 50».
Millorar l’audició repercuteix en una millora de la qualitat de vida perquè, entre altres coses, explica Jaume Fullana, «els estímuls tornen a arribar al cervell i hi ha maneres de tornar a percebre i sentir aquests estímuls». Però, quan ens hem d’alertar? Jaume Fullana comenta algunes situacions que ens poden donar servir de guia per orientar-nos, com per exemple «quan hem de pujar sovint el volum de la televisió, quan fem repetir vàries vegades les coses perquè tenim la sensació de sentir-hi bé però no entenem el que se’ns està dient, o quan en comptes de participar en les converses, optem per aïllar-nos». Són només alguns casos en les que podem percebre alguna senyal d’alerta. Llavors cal acudir a l’especialista i revisar la nostra audició. A Òptica Fullana ens rebran com a casa i ens donaran els millors consells i solucions per tornar a estar dins del món.