teatral

08 septiembre 2024 20:10 | Actualizado a 08 septiembre 2024 22:45
Josep Ramon Correal
Comparte en:

El senyor, com un foll, no atenia les normes de l’educació més elemental i no parava d’inquirir tothom, empleats del súper i altres clients, si sabien en quin prestatge estaven les patates fregides amb sabor d’ou ferrat. Actualment, qualsevol cosa que passi en un supermercat s’ha de mirar amb suspicàcia. Les tècniques de venda s’ha sofisticat tant que allò que menys pensem pot ser en realitat un innovador mètode del retail.

L’altre dia, en un supermercat de la Vall de l’Arrabassada, va entrar un home buscant «patates fregides amb sabor d’ou ferrat»

El darrer cas de les pinyes cap per avall i l’horari de lligar al Mercadona és un exemple de «màrqueting viral espontani». Aquesta tècnica amb aires d’espontaneïtat deriva de la «connexió emocional entre la marca i el consumidor», segons expliquen els experts en vendes. El dos per un, el descompte del dia, el rasca-rasca, la targeta de client... Tot això està antiquat. Ara es porta el teatre comercial. Per cert, en sortir del súper em vaig tornar a trobar l’home embogit i li vaig preguntar si havia trobat les patates amb sabor d’ou ferrat i em va dir que sí. Vaig respirar tranquil. No era una nova estratègia de «màrqueting viral espontani».

Comentarios
Multimedia Diari