Somnis de nois negres

Camino sovint pel passeig marítim Rafael Casanova de Tarragona. Prop del Fortí de Sant Jordi, vora les vies del tren, hi ha una pista poliesportiva atrotinada on, cap al tard, s’arrepleguen colles de nois negres a jugar a futbol.

Els partits són de pati de col·legi. No se sap ben bé de quin equip és cadascú, però en el caos de xuts i crits sempre hi ha algú que destaca pel seu toc de pilota. Segurament, el somni de molts d’aquests nois és arribar a ser Lamine Yamal. L’estrella del Barça va començar a jugar als carrers de Rocafonda, el seu barri de Mataró. La seva destresa en el regat prové de jugar a pilota amb els gossos dels veïns.

Lamine ha debutat com estrella de la televisió en el programa El Hormiguero d’Antena 3. Amb només 17 anys se’n va sortir prou bé. Va explicar que a la Masia tenen psicòlegs que des de petits els preparen per conviure amb la fama.

Lamine ho compra tot per internet perquè no pot entrar en cap botiga sense ser reconegut. Lamine somnia en ser «una llegenda del Barça». Quants nois no podran arribar ni a jugar a la pista del Fortí!

Temas: