Passarà a la història

Només cal veure com s’ha regirat la caverna del PSOE amb Emiliano García-Page, Javier Lamban, Miguel Ángel Gallardo, Juan Lobato, Luis Tudenca i companyia, inflamats per Felipe González i altres figures polítiques de les èpoques d’Atapuerca. L’escopeteria de Vox i del PP cal excavar-la en estrats anteriors a l’Homo antecessor.

Si voleu una mostra dels sediments polítics que representen poseu-vos la Trece, una televisió finançada per l’Església catòlica. La generositat de l’oferta socialista és el primer pas per avançar cap a un estat federal que resolgui l’encaix de Catalunya, amb referèndum i tot que allunyi qualsevol altre procés.

Hi ha una cita de Josep Ferrater Mora, que va fer el malaguanyat Josep-Maria Terricabras, que ens convida a pensar sobre el moment polític que vivim: «Finalment, les actuals tendències antinacionals o anacionals passaran també, com tots els corrents del pensament, a la història, i potser el segle vint-i-u es riurà dels nostres prejudicis amb tantes ganes, i fins amb tanta mala bava, com nosaltres ens riem dels del segle dinou».

Temas: