Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Viñuales posa la directa

24 abril 2024 19:10 | Actualizado a 25 abril 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

No diré si Viñuales encerta o està equivocat en els seus projectes, però allò que ningú no podrà discutir és que Viñuales ha posat la directa. Viñuales té clar que la Tabacalera ha de ser el gran equipament cultural de la ciutat, amb la Biblioteca i el Conservatori de Música.

Viñuales té clar l’estació de trens a l’Horta Gran. Vuñuales no dubta que Tarragona ha de tenir un Parador de Turisme, bé a Ca l’Ardiaca bé a l’espai que alliberarà el trasllat del Conservatori a la Tabacalera.

M’ha agradat comprovar que l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, té les idees clares. Ho he vist a la tertúlia del Forn del Senyor

Viñuales creu que el forat de Jaume I s’ha de convertir en un aparcament convencional sense fer cap accés per sota de la muralla. Viñuales només veu una opció pragmàtica per al Banc d’Espanya: posar-lo al mercat perquè sigui un centre comercial.

L’altra opció és no fer res i que operi com a estímul a la inventiva ciutadana. Finalment, Viñuales té clar que no vol ser conseller si Salvador Illa és president de la Generalitat. Viñuales té clar que no hi ha res millor que ser alcalde de la teva ciutat. Veurem la capacitat de Viñuales per posar en pràctica les idees. Per ganes no quedarà.

Comentarios
Multimedia Diari