Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El millor sommelier del món beu Priorat

19 abril 2024 07:00 | Actualizado a 19 abril 2024 07:00
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Raimonds Tomsons és el millor sommelier del mon. Fa un any que té el títol i s’ha consolidat com un referent internacional dins del sector. Per a Tomsons, Champagne és la millor regió vinícola que hi ha.

Aquells escumosos són els seus favorits, sense cap mena de dubte. Però si continuem escoltant els arguments d’aquest gurú del sector, veiem que també té la mirada molt posada a casa nostra.

Rías Baixas, Jerez, Rioja i Priorat formen part del seu ‘top 10’ de preferències vitivinícoles. Aquí hi tenim vins de primer nivell. Això ja no és cap secret i dir-ho, de fet, és una obvietat. Ja fa anys que el sector del vi català va alçar la veu, es va fer gran i es va deixar veure arreu del món demostrant les seves grans qualitats i potencialitats.

Però que el millor sommelier del món parli de nosaltres és genial per a la nostra marca. Ho hem sabut fa pocs dies i som a les portes d’un esdeveniment que reuneix milers de persones, any rere any, a casa nostra. La Fira del Vi de Falset és a la cantonada i que el millor sommelier del món posi com a referència el vi del Priorat no és poca cosa: ens fa d’aparador i ens catapulta al màxim nivell. Aprofitem-ho.

Comentarios
Multimedia Diari