Caparrós (ERC) inicia contactes per configurar govern a la Ràpita

En la primera trobada hi participen tots els candidats que han obtingut representació, inclòs l'actual alcalde de CiU Joan Martín

19 mayo 2017 22:42 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcaldable per ERC a Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Josep Caparrós, ha iniciat contactes amb tots els partits com a força més votada després del 24M. Caparrós ha reunit a tots els candidats que han obtingut representació, inclòs l'actual alcalde de CiU, amb la voluntat de configurar un govern "fort i estable" per aquest nou mandat. En la primera reunió que s'ha fet hi ha participat Carlos Sanchís d'ICV, Àlex Cervera de Solidaritat per la Independència (SI), Pedro Hernàndez de MES Ràpita, Josep Pitarch del PSC, i Joan Martin de CiU. Caparrós ha explicat que ha començat a gestionar la configuració d'un nou govern "perquè creiem que la gent de la Ràpita demana una nova manera de fer les coses".

L'alcaldable per ERC Josep Caparrós ha assegurat que vol obrir el diàleg amb tots els partits conjuntament per tal de configurar "un govern fort, estable i el més ampli possible amb tots aquells representants polítics que tinguin il·lusió, ganes i estiguin a disposats a treballar en un model de poble de futur". En aquesta primera trobada, cada candidat ha designat els representants de cada partit que continuaran amb les converses bilaterals per tal de configurar govern a la Ràpita.

Comentarios
Multimedia Diari