Expoebre tanca portes i premia Ebredrone i 26 Moments

Altres municipis com Ascó i la Galera també es mostren satisfetsde la participació ales seues fires d´aquest cap de setmana

19 mayo 2017 19:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La 72a fira Expoebre de Tortosa va tancar portes ahir amb una afluència de públic similar a la dels últims anys, malgrat que enguany ha estat una edició més curta en caure l’1 de maig en diumenge. El president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, ha fet una valoració positiva dels canvis introduïts, amb la creació d’un programa d’activitats d’oci en paral·lel a l’oferta expositiva.

Ahir a la tarda van lliurar-se els premis del 34è Concurs de novetats de productes i estands. El premi al millor producte ha estat per a Ebredrone; l’accèssit en el mateix àmbit ha estat per a Gubiana dels Ports, amb el producte ‘Tours agrícoles, productius i gastronòmics’. El premi al millor estand se l’ha emportat 26 Moments Wedding Planners, mentre que l’accèssit ha estat per a Casada Health Care. El premi Ebreambient 2016 ha anat a parar a Calderes i Cremadors d’estella forestal Biomassa de l’Ebre, i l’accèssit a l’Observatori de l’Ebre pels 20 anys de l’Observatori a l’Antàrtida.

Altres poblacions

També la Galera s’ha endinsat aquest cap de setmana en la seua fira més important, la de la Terrissa. L’Ajuntament es mostra molt satisfet de com ha esdevingut aquesta edició tot i ser més curta i tindre episodis de fort vent. «Possiblement hem tingut més visitants que mai», avança al Diari el seu alcalde, Ramon Muñoz. «Una vegada més, els carrers s’han omplert de riuades de gent».

Així mateix, Ascó celebrava la mostra d’oficis i el Tastavin’s, una de les novetats del qual, el vermut electrònic, va ser un èxit absolut, segons el regidor de Fires i Tradicions, Josep Jaimot. «No ens ho pensàvem i l’afluència de visitants ha sigut impressionant», afirmà.

Comentarios
Multimedia Diari